O mnie

Lidia Krawczyk, dietetyk kliniczny. Częstochowa

Z wykształcenia jestem dietetykiem klinicznym. Dietetyka to nie tylko mój zawód, lecz przede wszystkim wielka pasja. Posiadam bogate doświadczenie zawodowe, które nieustannie wzbogacam nie tylko w toku bezpośredniej pracy z pacjentami, ale również poprzez uczestnictwo w konferencjach, sympozjach i licznych szkoleniach.

Poszerzanie wiedzy i rozwój kompetencji to według mnie niezbędny warunek, jaki spełniać musi dobry dietetyk. Częstochowa i okolice to główny obszar mojej działalności, z przyjemnością zapraszam do mojego Gabinetu Dietetycznego mieszczącego się przy ul. Faradaya 53 pok. 21.

Kwalifikacje
Dyplom dietetyka klinicznego

Należę do:

  • Polskiego Towarzystwa Dietetyki,
  • Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej,
  • „J-elita” – Polskiego Towarzystwa Wspierania Osób z Nieswoistymi Zapaleniami Jelita,
  • Polskiego Towarzystwa Promocji Zdrowego Życia i Żywności.

Rozwój wiedzy i kompetencji:

  • udział w szkoleniach dla dietetyków organizowanych przez Polskie Towarzystwo Dietetyki,
  • udział w konferencjach medycznych:
  • XIII Konferencja dotycząca cukrzycy typu 1 „Cukrzyca i stan przedcukrzycowy w wieku rozwojowym”, Warszawa, kwiecień 2012,
  • Żywienie, Zdrowie i Choroby, Wrocław 2011,
  • Celiakia na progu przełomu, Warszawa 2011,
  • Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego, Warszawa,2010,
  • II Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością, Szczecin 2010.

Współpraca:

Zapraszam wszystkie osoby zainteresowane zdrową dietą, efektywnym odchudzaniem i leczeniem otyłości!

Częstochowa, ul. Faradaya 53 pok. 21
Dieta dla Ciebie. Poradnia Dietetyczna.